Vieta kur tu gali prašyti pagalbos. Žinoma susijusios su kompiuterine grafika.
+1 | -1
(0)
(parašyta 23/23/2009, 16:02)
Nežinau ar kas "išmano" 3d programas, bet norėčiau jūsų nuomonės kodėl tas ar tas su rimtais argumentais, ačiū

Mantas
+1 | -1
(3)
(parašyta 23/23/2009, 16:29)
Mus koledže moko dirbt su Maya, tai gal ji ir yra geresnė. :D Man rodos daugiau galimybių turi. :)
+1 | -1
(2)
(parašyta 23/23/2009, 16:31)
su keliais žmonėmis teko bendrauti, sakė lygiai ta patį.

Mantas
+1 | -1
(-1)
(parašyta 23/23/2009, 16:34)
Tai jie yra lygiai tokie patys protingi kaip aš. :D

Šiaip su Maya galima net ir visokias animacijas kurt, bet faktas, kuo daugiau funkcijų, tuo programa sudėtingesnė pasidaro, todėl čia kaip ir minusas būtų.
+1 | -1
(0)
(parašyta 23/23/2009, 16:42)
reiškias ilgiau neatsibos :)

Mantas
+1 | -1
(2)
(parašyta 23/23/2009, 17:42)
MM.Mantas
reiškias ilgiau neatsibos :)

Mantas

:D Sekmes meginau as 3D Studio max , Cinema 4D man asmeniskai labai sudetingos programos :) Ir ne su viena programa gerai neismokau dirbt, tiesiog kantrybe trukdavo, kai neisedavo padaryt kanors pagal pamoka :) TIkiuosi tau netruks ir nemesi :D
p.s. reiks man parsisiust Maya
Vartotojo avataras
+1 | -1
(-1)
(parašyta 09/09/2009, 21:30)
kiek girdejau su maya daug lengviau dirbti :) bet siaip man yra sake :D "Žiūrėk su kuo mieliau dirbasi pačiam. Jei planuoji siet ateiti su darbu komandoje tada turėk omeny, kad Lietuvoje labiausiai paplitęs 3dsmax ir Maya. Mokant siekt rezultato su šiom programom bus tesiog lengviau susirast darbą. Tiek." ir dar sake man: "kaip kazkada render.ru (jei nesumaisiau su kitu) forume rase apie ja: "jos uzteks uzsidirbt duonai ir dar sviestui liks". Atkreipk demesi, kad paskutiniu metu beveik visos programos naudoja tuos pacius irankius, skiriasi tik pavadinimai..."