Įvairiausios diskusijos kompiuterinės grafikos temomis.
+1 | -1
(-1)
(parašyta 23/23/2009, 15:58)
MM.Mantas
SliMm
Pasreikščiu ir aš čia. Manau, kad abu kriterijai būtini, bet didesnę dali sudaro visgi talentas, turima gyslelė. Juk galime iš kart pastebėti žmonių darbus kurie turi menininko gyslelę ir kurie jos neturi ;)

Aš įsitikinęs, kad jokios "menininko" gyslelės neturiu, nes pusė darbo pakurt negaliu ir viska siunčiu *cenzūra*

Na bandysim didelius darbus, nes norėtųsi plėsti LP'us Lietuvoje

Mantas

Malonu girdėti, kad šoksi į didesnius darbus ;)
Turi klausymų arba pasiulymų: PM arba email me - slimm@digitalheaven.lt ;)
+1 | -1
(-1)
(parašyta 23/23/2009, 16:02)
visi zmones yra talentingi, tik vieni maziau, o kiti daugiau. o i klausima ar netalentingas zmogus gali gerai kurti atsakyciau, kad taip, bet ,turbut, tik jam paciam tas darbas atrodys geras.
+1 | -1
(1)
(parašyta 23/23/2009, 16:04)
Mužikai, katik pasakiai ne, negali.

Btw guži, galėjai pranešti apie mano acc trinimą. Nes manau taip nesąžininga mano atžvilgiu.

Mantas
+1 | -1
(-1)
(parašyta 23/23/2009, 16:15)
MM.Mantas
Mužikai, katik pasakiai ne, negali.

Btw guži, galėjai pranešti apie mano acc trinimą. Nes manau taip nesąžininga mano atžvilgiu.

jei kyla klausimu - pm
p.s. neereliauk :(
+1 | -1
(0)
(parašyta 23/23/2009, 16:17)
Nu talentas tai 70 procentų darbo apjiema. Manau dauguma galėtų pritarti

Mantas
+1 | -1
(1)
(parašyta 23/23/2009, 18:27)
MM.Mantas
Vilkius
aom
80% talento 20% darbo
80% darbo 20% talento

nu bent jau as taip isivaizuoju ;/

Sutinku. Talentas neabejotinai svarbesnis. Vaizduotės taip kaip programavimo žinių neįgysi mokydamasis.

Vat čia jau visiška nemanonę pasakiai.... Aš didis supermenas, niekada neturėjau vaizduotės, bent kaip buvau mažas. Dabar sakyčiau mano vaizduotė per "didelė"
Viskas ateina su laiku

Mantas

Kokia konstruktyvi bei argumentuota tamstos nuomonė... Visu pirma, nesiremk tik savo asmenine patirtimi, kuri, spėju, nėra didelė, antra, neaišku, kaip ta tavo vaizduotė pasireiškia darbuose, kokie jie.
+1 | -1
(1)
(parašyta 23/23/2009, 19:30)
Nu mano patirtis su grafika 7metai kažkur nors *cenzūra* gėda prisipažinti :) fotošope sėdžiu geri 2 metai. Manau patirtis tikrai didelė
+1 | -1
(-2)
(parašyta 23/23/2009, 19:36)
MM.Mantas
Nu mano patirtis su grafika 7metai kažkur nors *cenzūra* gėda prisipažinti :) fotošope sėdžiu geri 2 metai. Manau patirtis tikrai didelė

Iš esmės ta patirtis subjektyvus daiktas... na pažiūrėsim, kaip tą patirtį realizuoji savo darbuose, lauksiu.
Vartotojo avataras
+1 | -1
(0)
(parašyta 24/24/2009, 01:07)
Surandi koki dalyka kuri tau patinka daryti ir ji darai ne todel kad kazka nori irodyti bet todel kad tau tai sukelia laime, tam jokio talento nereikia, tai tiesiog ta sritis per kuria pasireiskia tavo vidinis kurejas. bet tam reikia eksperimentuoti, isbandyti save visur kur tik galima ir tada jau pasikliauti vidiniu balsu, eiti ten kur jis ves ir niekada neatsigrezt, nes yra pagunda nieko neveikti, tai lengviausias kelias bet kartu kelias ir i degradacija. na o kai surandi tau skirta sriti tai darbuojies savo malonumui ir net nepastebi kaip aplinkui pradeda burtis zmones ir is tavo kuriniu ar kazko panasaus semtis energijos :]
+1 | -1
(2)
(parašyta 24/24/2009, 11:30)
Manau abu dalykai yra tiek pat svarbūs, jai turėsi talentą ir vaizduote, o nemokėsi kurti nieko vertas busi
Jai mokėsi kurti ir neturėsi vaizduotes irgi nieko
Manau reikia lavinti ir vaizduotę ir įgudžius, kad pasiektum aukštumų.