Įvairiausios diskusijos kompiuterinės grafikos temomis.
+1 | -1
(-1)
(parašyta 24/24/2009, 15:07)
tiesa sakant nlabai sutinku. Jai turesi talenta ir vaizduote tu vistiek mokesi kurti. Tiesiog poto igausi igudziu kurie pades paivarinti tavo darba.

Mantas
+1 | -1
(-1)
(parašyta 26/26/2009, 22:14)
As manau kad tikrai reikia ir to ir to. Nes neturedamas talento nieko orginalaus nesukursi, nemokedamas dirbti negalesi igyvendint idejos :)
+1 | -1
(0)
(parašyta 01/01/2010, 01:34)
niekas tiksliai negali apibūdinti kas tas talentas, kaip jis gaunamas, išugdomas, įdirbamas, tad manau bereikšmiška bandyt aiškintis kiek procentu jo reikia kažkokiam žmogui
Vartotojo avataras
+1 | -1
(1)
(parašyta 01/01/2010, 13:03)
Na pagal mane, mano darbus tai 10 % talento ir 90 % darbas xD
+1 | -1
(-2)
(parašyta 30/30/2010, 12:48)
Aš nesu koks profesionalas, nedarau, kaip jūs sakot „Awesome“ darbų, bet tai vien tik dėl to, kad pas mane darbo mažai, o talento tikrai turiu, nes dar nemokėdamas photoshopo turėjau daug idėjų. Bet, deja, man nepavyko suderinti mokslą, užsiėmimą (treniruotės), laisvalaikį (laiko praleidimas su draugais), pailsėjimą su photoshop darbu. Sakydamas, kad turiu talento, turiu omeny, kad surasi nedaug žmonių, kurie moka dirbti Photoshop, Flash, After effects, Premiere, Maxwell 2, mokėtų CSS, HTML, šiektiek PHP, bei mokėtų sukofingūruoti savo modemą (pakeisti IP, pakeisti iš vidinio IP į išorinį) ir nusimanytų CS (serverio kūrimas ir t.t. (aš prisijungiu prie hamos ir, kai pamatau, kad yra neatsakytas klausimas apie CS, tuoj pat atsakau). Tačiau su laiku išmoksiu tai, ką labiausiai norėsiu :) mano photoshop įvertinimas: talentas - ~72%, darbas - ~10% (taip, jis ne visiškai užpildytas).
+1 | -1
(-2)
(parašyta 30/30/2010, 14:58)
Dkersys
Aš nesu koks profesionalas, nedarau, kaip jūs sakot „Awesome“ darbų, bet tai vien tik dėl to, kad pas mane darbo mažai, o talento tikrai turiu, nes dar nemokėdamas photoshopo turėjau daug idėjų. Bet, deja, man nepavyko suderinti mokslą, užsiėmimą (treniruotės), laisvalaikį (laiko praleidimas su draugais), pailsėjimą su photoshop darbu. Sakydamas, kad turiu talento, turiu omeny, kad surasi nedaug žmonių, kurie moka dirbti Photoshop, Flash, After effects, Premiere, Maxwell 2, mokėtų CSS, HTML, šiektiek PHP, bei mokėtų sukofingūruoti savo modemą (pakeisti IP, pakeisti iš vidinio IP į išorinį) ir nusimanytų CS (serverio kūrimas ir t.t. (aš prisijungiu prie hamos ir, kai pamatau, kad yra neatsakytas klausimas apie CS, tuoj pat atsakau). Tačiau su laiku išmoksiu tai, ką labiausiai norėsiu :) mano photoshop įvertinimas: talentas - ~72%, darbas - ~10% (taip, jis ne visiškai užpildytas).

Programavime talento nereik, reik turėt logines smegenis ir išmokt pagrindines f-jas. Taip, turėdami talentą žmonės gali kurti prastus darbus, nes nemoka naudotis PS funkcijomis.
Turi klausymų arba pasiulymų: PM arba email me - slimm@digitalheaven.lt ;)
+1 | -1
(1)
(parašyta 02/02/2010, 22:25)
kažinau aš tai bijočiau save taip vertint kaip Dkersys save vertina kad yra žiauriai talentingas bet daro prastus darbus :). O ten irgi nesuprantu kokie čia talentai mokėt modema sukonfiguruot ar cs serva palaikyt :/.
q=)